top of page

Als klein meisje stond ik regelmatig, en met grote vreugde, het poppenhuis in te richten van het zusje van mijn schoolvriendje. Met de 'skills' die ik toen had, werd mij dat niet in dank afgenomen. Inmiddels heb ik ervaring opgedaan en geleerd om te luisteren naar mijn klanten.

Mijn passie voor interieur ontstond al vroeg, maar heeft zich écht ontwikkeld op het moment dat ik ben gaan studeren aan het Hout- en Meubileringscollege. Ik liep diverse stages bij ontwerpbureaus en interieurwinkels, leerde over designers, kleur en materialen en vond mijn liefde in digitaal tekenen. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan studeren aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Hier ronde ik een Associate Degree af in Product Design en volgde ik de Bachelor studie Ruimtelijk Ontwerpen. In deze tijd heb ik naast mijn liefde voor digitaal tekenen, ook de liefde gevonden voor de stad Rotterdam. Begonnen op kamers, maar inmiddels in mijn eigen stulpje in het Centrum en een Rotterdamse tongval.

Na mijn studies ben ik als ontwerper aan de start gegaan bij oil for live communication. Hier heb ik mogen ontwerpen voor kantoorinterieurs en experience centers , concepten mogen bedenken voor beursstands, vaardigheid opgebouwd in technisch tekenen en nog veel meer geleerd en vooral veel gelachen. Uiteindelijk was het tijd om op mijn eigen benen te staan en richtte ik in 2020 mijn bedrijf PUNT. interieurdesign op. Ik heb al hele leuke dingen mogen doen en er zit nog veel meer in het verschiet. En.. misschien wel met jou! Voor een goede kop koffie en introducerend gesprek ben ik altijd in. Gelijk contact opnemen? Klik dan HIER!

_UT_1581.jpg

hi, ik ben Inge

bottom of page